SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM HONLAPOMON!

 

Balogh Judit vagyok, mentálhigiénés szakember, képzett Autogén tréner, Relaxációs és szimbólumterápiás módszerekben képzett szakember, Wingwave Coach, Párkapcsolati tanácsadó, Pszichodráma asszisztens.

Mentálhigiénés és Képi kifejezés-pszichológiai szakember végzettségeimet a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem. Autogén tréneri szakképesítésemet és a Szimbólumterápiás végzettségemet a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél sajátítottam el.

Több mint 15 éve foglalkozom felnőttekkel, gyerekekkel, idősekkel, egyéni illetve csoportos konzultációk keretében.
Problémafeltáró és megoldáskereső segítő beszélgetéssel, belső segítő képhívással (imaginációval), wingwave coachinggal, pszichodramatikus technikákkal segítem a klienst életvezetési problémában, érzelmi elakadásban, krízis helyzetben, párkapcsolati problémákban, étkezési függőségben (érzelmi evés), stressz, szorongás, depresszió és egyéb problémákban.

Segítő szakemberként kliensközpontú,elfogadó hozzáállással támogatom a klienst abban, hogy önmagát mélyebben megértse és elfogadja, pozitív szemlélettel és megoldásorientált gondolkodással képes legyen problémáját kezelni.

Fontosnak tartom a torzítások, félreértések azonosítását, korrekcióját, a reálisabb helyzetértékelést és értelmezést. Segítő munkám célja, hogy a kliens más nézőpontokat találjon, nagyobb önbizalomra tegyen szert, képes legyen tartós változást elérni, kiegyensúlyozottabbá váljon.

Szeretettel várok minden érdeklődőt:

&nbsp

Balogh Judit
+36-20/330-6070
tanacsadas@mental-health.hu
Skype: MentalHealth

Végzettségeim

PR kommunikációs szakember
– Kodolányi János Főiskola

PR Mentálhigiénés szakember
– Károli Gáspár Református Egyetem

Képi kifejezés-pszichológiai szakember
– Károli Gáspár Református Egyetem

Pszichodráma asszisztens
– Magyar Pszichodráma Egyesület

Autogén tréner
– Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

Relaxációs és szimbólumterápiában képzett szakember
– MRSZE

Dohányzásról leszokást támogató szakember

Wingwave coach
– Wingwave Intézet, Hamburg DIN EN ISO 9501